+

Бесплатне радионице Привреднe комора Србије, Програм „Climate-KIC Srbija“, и Програма Уједињених нација за развој (UNDP)

08/04/19

Привредна комора Србије, Програм „Climate-KIC Srbija“, и Програм Уједињених нација за развој (UNDP) желе да Вас позову да се укључите у реализацију серије једнодневних радионица о осмишљавању и развоју пословних идеја у областима циркуларне и зелене економије.

Радионице су намењене студентима завршних година на природно-математичким, инжењерским, техничким и технолошким факултетима; као и студентима на економским и другим факултетима (нпр. организационе науке и/или друге друштвене науке).

Циљ радионица је да учесници осмисле и детаљније разраде пословне идеје, које се ослањају на области њихових основних студија, а које могу да допринесу реализацији циљева развоја циркуларне и зелене економије и борби против климатских промена.

У областима природних и техничких наука постоји велики неискоришћени потенцијал за развој таквих пословних идеја, а истовремено вештине и знања која се односе на осмишљавање и развој пословних идеја недостају управо студентима у овим областима.

Намера нам је да пружимо вредност учесницима (студентима), тако што ћемо, применом иновативних метода и техника, утицати да знања из својих доменских области преточе у пословне идеје, које их могу инспирисати да позитивно утичу на окружење и заједницу у којој живе.

Радионица у Београду је планирана за 23. април 2019. у трајању од 9:00 до 17:00, у Привредној комори Србије, Теразије 23 (конференцијска сала на 8. спрату).

Агенду можете преузети ОВДЕ.

Желимо да Вас позовемо да подржите ову радионицу тако што ћете студенте у својој мрежи позвати да се пријаве за учешће на овој бесплатној једнодневној радионици.

Студенти се на радионицу могу регистровати путем линка https://forms.gle/jZf9TYLnzeCaLBaH9

Рок за пријаву је до датума попуне места.