ТМП одсек Шумарског факултета је добитник две овогодишње Награде Привредне коморе Београда

У присуству великог броја званица из јавног и друштвеног живота, представника Владе РС, Скупштине града Београда, научних и образовних институција, коморског система и бројних привредника, 26. марта 2015. године, у Скупштини града Београда, додељене су Награде Привредне коморе Београда за најбоље докторске дисертације, магистарске тезе, мастер и дипломске, завршне радове, проналаске, техничка унапређења и дизајнерска решења за 2013/2014. годину.

Са поносом истичемо да је ТМП одсек Шумарског факултета овогодишњи добитник престижне Награде Привредне коморе Београда у две категорије.

У категорији за најбољи мастер рад у школској 2013/2014 години награда је припала Дејану Митову за рад „Радионице са употребом дрвета и њихов утицај на савремену архитектонску праксу“. После завршених основних и мастер студија на Факултету техничких наука у Новом саду, Департману за архитектуру и урбанизам, Дејан Митов је успешно дипломирао и на мастер студијама Шумарског факултета, на модулу за Обликовање производа од дрвета, ТМП одсека. Са изабраном тематиком мастер рада, још једном је успешно спојио своје две велике љубави - архитектуру и дрво.

Награда Привредне коморе Београда у категорији најбољег дизајнерског решења у 2013/2014. години је припала студенту Урошу Јанковићу за рад „Пројектовање намештаја са аспекта акустичних карактеристика дрвета – сто Терца“. После Награде за најбољи рад младих аутора са простора Балкана – Young Balkan designers, Балканске дизајн мреже и Награде Универзитета у Београду за најбољи научно-истраживачки и стручни рад израђен у оквиру групације факултета техничкo-технолошких наука, Награда Привредне коморе Београда је трећа у низу награда које су крунисале посвећени рад нашег студента (www.woodlineds.com).

Privredna komora dodela nagrada