+

Innovation Talk 2018 – Регионална конференција о технолошким иновацијама

20/11/18

Color Media Communications под покровитељством Владе Републике Србије, у сарадњи са Кабинетом министар за иновације и технолошки развој и UNICEF-a, организује Регионалну конференцију о технолошким иновацијама.

Назив конференције: Innovation Talk 2018 – Регионална конференција о технолошким иновацијама

Време и место: 29. новембар 2018. Комбанк дворана, Београд (Дечанска 14)

На конференцији ће се говорити о потенцијалима коришћена нових технологија у бизнису, сазнаћете на који начин су технологије промениле традиционалне индустрије, које су националне развојне политике у области иновација и потенцијали регионалне сарадње. Говорићемо о четвртој индустријској револуцији и потпуно дигитализованим фабрикама. Сазнаћете како применом савремених технологија долазимо до нових решења за „паметне градове“, које су то технологије будућности које ће изменити нашу свакодневницу, а причаћемо и на тему корпоративних иновација.

Било би нам велико задовољство када би студенти вашег факултета присуствовали догађају.

Свим гостима омогућено је присуство на конференцији попуњавањем апликационе форме која се налази на линку.

Студенти се могу пријављивати и вама, а ви да нам до конференције доставите списак, како год је вама лакше. Догађају могу присуствовати сви заинтересовани студенти, немамо ограничен број пријава.

У прилогу вам достављамо позивно писмо испред Кабинета министра Поповића и председника Color press grupe Роберта Чобана.

Позивно писмо

Линк ка програму догађаја:

https://innovationtalk.rs/

Пријава за конференцију се може извршити и путем формулара за пријаву који се налази на званичном сајту догађаја.