+

IV наградни конкурс за студенте фонда Светлана Ђурђевић Лукић

17/07/20

Позив студентима основних, специјалистичких, мастер и докторских студија Вашег факултета којим се позивају да узму учешће у четвртом наградном конкурсу фонда „Светлане Ђурђевић Лукић“ из области људске безбедности и доставе своје радове до 30. септембра 2020. године. 

С обзиром да је пандемија корона вируса COVID-19 обележила 2020. годину, овогодишњи наградни конкурс је тематски посвећен утицају пандемије новог вируса корона на различите димензије људске безбедности и претњама које вирус представља за појединца у различитим доменима. Више информација о темама доступно је у тексту конкурса у прилогу и на нашем сајту.

Наградни конкурс организује Центар за истраживање јавних политика (ЦЕНТАР) из Београда. У циљу што шире информисаности студената молимо Вас да, у оквиру својих могућности, проследите ово писмо на електронске адресе студената Вашег факултета и тако подржите овај конкурс. 

У приложеном документу налазе се сви детаљи и потребне информације о начину конкурисања, условима и критеријумима на основу којих ће бити спроведен целокупан конкурсни процес. За све додатне информације можете да нас контактирате на konkurs@publicpolicy.rs или потражите информације на сајту www.publicpolicy.rs и Фацебоок страници @PublicPolicyRS.

Текст конкурса можете видети ОВДЕ.

Центар за истраживање јавних политика