+

Конкурс за програм менторства под називом „Meet Your Mentor“

14/10/21

Задовољство нам је обавестити Вас да објављујемо студентски конкурс за програм менторства у склопу наше компаније под називом „Meet Your Mentor“. 

Укратко о програму: “Meet Your Mentor” програм креиран је ради пружања менторске подршке младима у области запошљавања и каријерног развоја. Базира се на повезивању студената са једним од сениор менаџера наше компаније, који затим преносе своје искуство и усмеравају студенте у њиховим каријерним плановима кроз четири онлине састанка/сесије. Последња сесија је организована као симулација разговора за посао, након ког студенти од ментора добијају детаљне повратне информације. 

Идеја је пружити студентима квалитетан темељ за њихово будуће запослење и прилику да кроз повезивање са менторима стекну непосредно искуство и конкретне савете везане за њихове каријерне планове. 

Значило би нам уколико сте у могућности да проследите својим студентима маилом и/или објавом на wеб страници и друштвеним мрежама оглас ка конкурсу са детаљима које смо поделили са вама. (Укратко о програму).

Такође Вас молимо да нагласите да пријаве за конкурс примамо до 21.10.2021, слањем мотивационог писма и биографије на е-маил адресу: nevena_matejic@bat.com или пријавом преко огласа на платформи Инфостуд: https://lnkd.in/dcCydzXw

Стојим Вам на располагању за сва додатна питања! 

Унапред хвала на Вашој подршци, и велики поздрав!