+

Најава предстојећих активности фондације Темпус

13/03/18

Информативни центар Фондације Темпус (Београд, Теразије 39, I спрат) ће током марта 2018. године организовати низ активности.

  • Erazmus+ студентске размене: ко, шта, где, када, како и зашто?

Сесија ће се реализовати у виду догађаја, који ће се у Информативном центру Фондације Темпус одржати у уторак, 20. марта у 18 часова, за који није неопходна претходна регистрација, као и у виду vebinara у уторак, 27. марта од 16-17 часова – за учешће је потребно попунити кратак регистрациони формулар.

  • Како написати добар CV? – Europass радионица за средњошколце – четвртак, 29. март

Више информација о догађајима и регистрациони формулари се налазе на нашем сајту.

Поред тога, Информативни центар ће, током марта, сваког четвртка од 12 до 13 часова организовати практичне сесије у вези са регистрацијом PIC броја. За учешће на сесијама није потребна пријава, већ треба припремити основне податке о организацији (контакт подаци, матични број, ПИБ, контакт особа) и понети са собом лаптоп или таблет.

Такође, сваке среде од 12 до 13 часова, као и сваког петка од 16 до 17 часова, представници Фондације Темпус биће на располагању за питања путем live chat комуникације на друштвеној мрежи Facebook.

Поједине могућности програма Erazmus+ и CEEPUS, као и друге активности Фондације Темпус намењене појединцима, организацијама и установама, као што су: могућности за стипендиране мобилности студената и младих, Europass алат за писање CV-a, база образовних могућности и стипендија, Erazmus+ пројекти за секторе образовања и младих и слично, биће представљене на различитим догађајима у марту.За више информација о Erazmus+ програму можете нам се обратити путем е-поште:

Детаљније на Web сајту: http://erasmusplus.rs/pocetna-strana/