+

Najava predstojećih aktivnosti fondacije Tempus

13/03/18

Informativni centar Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat) će tokom marta 2018. godine organizovati niz aktivnosti.

  • Erazmus+ studentske razmene: ko, šta, gde, kada, kako i zašto?

Sesija će se realizovati u vidu događaja, koji će se u Informativnom centru Fondacije Tempus održati u utorak, 20. marta u 18 časova, za koji nije neophodna prethodna registracija, kao i u vidu vebinara u utorak, 27. marta od 16-17 časova – za učešće je potrebno popuniti kratak registracioni formular.

  • Kako napisati dobar CV? – Europass radionica za srednjoškolce – četvrtak, 29. mart

Više informacija o događajima i registracioni formulari se nalaze na našem sajtu.

Pored toga, Informativni centar će, tokom marta, svakog četvrtka od 12 do 13 časova organizovati praktične sesije u vezi sa registracijom PIC broja. Za učešće na sesijama nije potrebna prijava, već treba pripremiti osnovne podatke o organizaciji (kontakt podaci, matični broj, PIB, kontakt osoba) i poneti sa sobom laptop ili tablet.

Takođe, svake srede od 12 do 13 časova, kao i svakog petka od 16 do 17 časova, predstavnici Fondacije Tempus biće na raspolaganju za pitanja putem live chat komunikacije na društvenoj mreži Facebook.

Pojedine mogućnosti programa Erazmus+ i CEEPUS, kao i druge aktivnosti Fondacije Tempus namenjene pojedincima, organizacijama i ustanovama, kao što su: mogućnosti za stipendirane mobilnosti studenata i mladih, Europass alat za pisanje CV-a, baza obrazovnih mogućnosti i stipendija, Erazmus+ projekti za sektore obrazovanja i mladih i slično, biće predstavljene na različitim događajima u martu.Za više informacija o Erazmus+ programu možete nam se obratiti putem e-pošte:

Detaljnije na Web sajtu: http://erasmusplus.rs/pocetna-strana/