+

Наставна база Гоч

НАСТАВНО ТУРИСТИЧКО НАСЕЉЕ ГОЧ –ПИРАМИДА

У саставу Туристичког насеља налази се 5 објеката: Нови Студенац, Пирамида, 2 Виле Власта и Планинка и Депаданс. Укупан капацитет је 140 лежајева/од једнокреветних до четворокреветних соба/. Све собе су са купатилом, а објекат има грејање из сопствене котларнице.

У саставу објекта се налазе: Рецепција, Кафе бар, три ресторана, Конфернцијска сала са 120 места, две учионице и нтернет центар. У оквиру насеља налази се терен за кошарку и рукомет.

Осим одличног смештаја Факултет је оформио 5 шетачких стаза од 4 до 18 км а поред објекта пролази и бициклистичка стаза која повезује Краљево и Врњачку Бању.
Факултет организује теренску наставу за студенте Шумарског факултета као и студенте других факултета Београдског , Крагујевачког и Новосадског Универзитета. Објекат се користи и за индивидуалне посете као и комерцијалну продају. Важеће цене су полупансион: Нови Студенац 2.35о дин, Виле 1.850 дин, Пирамида 2.150 дин и Депаданс 1.850 дин. За све групе и организоване доласке цена се формира посебно Уговором.

Изградњом новог објекта Нови Студенац/финансиран средствима Европске Уније/ Наставна база Гоч је постала јединствен образовно наставни и научни центар који пружа услове за организацију и извођење семинара и симпозијума током целе године.

За све информације можете се обратити Служби резервација на Шумарском факултету на бр. Тел. 011/3053964 и емаил slobodanka.kuzeta@sfb.bg.ac.rs  и на Гочу 036/815 126