+

Смештајни капацитет

У саставу туристичког насеља налази се 5 објеката:
1.    Нови Студенац,
2.    Пирамида,
3.    Вила Власта
4.    Вила Планинка
5.    Депаданс.
Укупан број лежајева је 140 распоређених од једнокреветних до четворокреветних соба. Све собе су са купатилом, а објекат има грејање из сопствене котларнице.
У саставу објекта се налазе Рецепција, Интернет центар, Кафе бар, Ресторан са 100 места, Зелена сала за састанке са 30  места, Ресторан Alla Carte са 30 места, Конференцијска сала са 120 места, две учионице. У оквиру насеља налази се терен за кошарку и рукомет, као и рибњак са 6 базена за узгајање пастрмке.
Факутет је оформио и 5 пешачких стаза дужине од 4 до 18 км а поред објекта пролази и Бициклистичка стаза која повезује Краљево са Врњачком Бањом.
У овом објекту се орагнизује током маја, јуна и октобра теренска настава студената Шумарског факултета из Београда,а у току године и студената других факултета из Србије/Билошки факултет из Крагујевца, Рударско геолошки,Хемијски факултет и др./у току године се организују семинари, секције и мањи симпозијуми.
Објекат је погодан  за краће и дуже индивидуалне посете као и орагнизоване групне посете.
Важеће цене:  2.400 за пун пансион у Вилама, 2.700 дин у објекту Пирамида и 2.900 дин у Новом Студенцу. Запослени на Шумарском факултету и чланови њихове уже породице имају попуст  од 30%. Боравишна такса и осигурање је 60 дин, а за све групне посете и семинаре цена се уговара међусобним уговором. Изнајмљивање Конференцијске сале је 5.000 дин .
За све информације можете се обратити служби резервација на Факултету на тел.: 011 3053964  или  на тел: 036 815 126, емаил:booking.goc@sfb.bg.ac.rs