+

Onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata

16/05/19

Obaveštamo da će Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizovati za studente svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beograd onlajn kurs pod nazivom VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM .

Kurs je do sada pohađalo ukupno više od 500 studenata. Veoma nas raduje činjenica da je kurs ocenjen visokim ocenama u evaluacijama od strane studenata i da učesnici navode da im se najviše dopalo što su dobili podsticaj na razmišljanje, mogućnost da kroz anketu otkriju svoje želje, nacrtaju liniju svoje karijere u obliku reke i razbiju tremu prilikom samostalnog predstavljanja poslodavcu.

ONLAJN KURS ZA RAZVOJ KARIJERE STUDENATA

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi? Kako i gde mogu da tražim posao? Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?

Ako su ovo neka od pitanja koja postavljate sebi, odgovor možete dobiti na onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom koji je otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Početak kursa je planiran za prvu nedelju juna, a prijava je moguća do kraja druge nedelje od početka kursa na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Kurs traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara.

Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine.