+

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ

27/09/21

Јесењи семестар школске 2021/2022 године почиње у понедељак, 04.10.2021. године за све студенте основних академских студија према важећем распореду.

Почетак наставе  ће се одржавати редовно док епидемиолошка ситуација то дозвољава. Због тога је неопходно да се СВИ студенти (и они који се још нису уписали) појаве на предавањима (а касније и на вежбама), како би се јавили професорима и како би се уписали на спискове (са маил адресама).

Због продуженог уписа, Студентска служба није у могућности да професорима (на почетку семестра) достави списак пријављених студената са маил адресама по предметима.

У случају преласка на он-лине наставу, професори ће контактирати само студенте који су се сами пријавили професору преко студентских адреса.  Студенти  који се не  пријаве професору на почетку јесењег семестра, већ њихова имена достави Студентска служба после завршеног уписа, сматраће се да нису похађали наставу (дозвољена су три минуса).

Такође, студенти који су се пријавили професору да слушају неки предмет, а нису на званичном списку Студентске службе – биће брисани са евиденције професора.

Смер Технологије дрвета за II, III, и IV годину креће одмах на комбиновану наставу (према распореду), па се моле студенти да се јаве предметном наставнику искључиво преко студентских адреса.

СВИ СТУДЕНТИ СУ ДУЖНИ ДА ПОШТУЈУ ЕПИДЕМИОЛОШКЕ МЕРЕ СВЕ ВРЕМЕ БОРАВКА НА ФАКУЛТЕТУ – НОШЕЊЕ МАСКЕ И ДРЖАЊЕ ДИСТАНЦЕ

Продекан за наставу
др Весна Голубовић Ћургуз, ред.професор