+

POČETAK NASTAVE

27/09/21

Jesenji semestar školske 2021/2022 godine počinje u ponedeljak, 04.10.2021. godine za sve studente osnovnih akademskih studija prema važećem rasporedu.

Početak nastave  će se održavati redovno dok epidemiološka situacija to dozvoljava. Zbog toga je neophodno da se SVI studenti (i oni koji se još nisu upisali) pojave na predavanjima (a kasnije i na vežbama), kako bi se javili profesorima i kako bi se upisali na spiskove (sa mail adresama).

Zbog produženog upisa, Studentska služba nije u mogućnosti da profesorima (na početku semestra) dostavi spisak prijavljenih studenata sa mail adresama po predmetima.

U slučaju prelaska na on-line nastavu, profesori će kontaktirati samo studente koji su se sami prijavili profesoru preko studentskih adresa.  Studenti  koji se ne  prijave profesoru na početku jesenjeg semestra, već njihova imena dostavi Studentska služba posle završenog upisa, smatraće se da nisu pohađali nastavu (dozvoljena su tri minusa).

Takođe, studenti koji su se prijavili profesoru da slušaju neki predmet, a nisu na zvaničnom spisku Studentske službe – biće brisani sa evidencije profesora.

Smer Tehnologije drveta za II, III, i IV godinu kreće odmah na kombinovanu nastavu (prema rasporedu), pa se mole studenti da se jave predmetnom nastavniku isključivo preko studentskih adresa.

SVI STUDENTI SU DUŽNI DA POŠTUJU EPIDEMIOLOŠKE MERE SVE VREME BORAVKA NA FAKULTETU – NOŠENJE MASKE I DRŽANJE DISTANCE

Prodekan za nastavu
dr Vesna Golubović Ćurguz, red.profesor