+

ПОЗИВ НА АГРОНОМИЈАДУ 2019. БУДВА

26/02/19

Поштовани,
позивамо Вас да учествујете на овогодишњој Агрономијади која ће бити реализована од 21.05-25.05. у Будви (Црна Гора)
Пријаве су почеле, и можете се пријавити на следећи начин:
-SMS, wa, viber , позив на бр: 062 488 180 Никола
-На фејсбук страници Студентски парламент Шумарског факултета
-На инстаграм страници spsf_bgd

Агрономијада

Агрономијада представља спортско – научно – забавну манифестацију, на којој се сваке године у априлу или мају месецу окупи преко 1200 студената, са преко 21 шумарских и пољопривредних факултета као и високих/виших школа из Ex Yu. Традиција Агрономијаде дуга је више од 30 година и представља јединствену прилику, где се окупљају студенти са факултета из бивше Југославије, граде мреже нових пријатељстава, добросуседских односа, размењују искуства и на крају, остварују контакте који им могу бити од велике користи у каснијим професионалним ангажманима.

Студенти се током 5 дана трајања манифестације надмећу у 5 спортских дисциплина: фудбалу, кошарци, одбојци, шаху и стоном тенису. Такође, студенти се надмећу и у знању у виду квизова знања и у излагању научних радова, које оцењују професори са факултета учесника Агрономијаде. На самом крају, сабирају се бодови освојени на спортским борилиштима и бодови освојени у знању и проглашава се генерални победник Агрономијаде.
Важан сегмент је и забавни део програма. Током 5 дана трајања Агрономијаде, организоване су дневне и ноћне журке, на којима наступају познати DJ-еви, бендови, а на отварању(прва вечерња журка) углавном наступа неко познато име са наше естраде.
ОВЕ ГОДИНЕ ТО ЋЕ БИТИ САША МАТИЋ!

Редовни градови учесници Агрономијаде су: Нови Сад, Београд, Свилајнац, Чачак, Шабац, Прокупље, Лешак, Подгорица, Бања Лука, Сарајево, Мостар, Осјек, Загреб, Задар, Скопље, Марибор, Љубљана.

Срдачан поздрав,
Никола Поповић
студент продекан
Шумарски факултет Универзитета у Београду