+

Позив за подношење пријава за Ерасмус + мобилност за 2020. годину

19/11/19

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо Вас дa je Универзитет у Београду отворио позив за подношење пријава за сарадњу у оквиру Кључних акција 103 и 107 Ерасмус+ прогама мобилности студената и особља за 2020. годину.
– Erasmus + акција КА 103 (сарадња са програмским земљама тј. земље Европске уније, Македонија, Исланд, Лихтенштајн, Норвешка и Турска); односи се искључиво на одлазну мобилност (outgoing mobility), a
– Erasmus + акциjа КА107 са институцијама из партнерских земаља (земље из региона и других делова света); пријава обухвата одлазну и долазну мобилност (incoming and outgoing mobility).
Факултети пријаве за пројекте мобилности подносе искључиво електронским путем, преко MobiOn платформе и са званичног налога ЕСПБ координатора.
Рок за подношење пријава Ректорату истиче 8. јануара 2020. године у 13 часова.
Молимо Вас да своје пријаве доставите ЕСПБ координатору факултета, Катарини Лазић, у формуларима који су у прилогу мејла, на адресу katarina.lazic@sfb.bg.ac.rs

Рок за достављање формулара координатору је 20. децембар 2019. године.

Пожељно је да предложени партнери за сарадњу буду високошколске институције са којима већ постоје чврсти контакти на основу претходне успешне сарадње у оквиру мобилности или заједничких пројеката.
Укупан број добијених мобилности биће познат након објављивања резултата конкурса од стране Националне Еразмус канцеларије.

Пријавне формуларе и преглед партнерских институција Универзитета у Београду можете преузети овде:

Пријавни формулар КА103 (2020) [word doc]

Пријавни формулар КА107 (2020) [word doc]

Буџетске коверте КА107 [PowerPoint]