+

Сајам стручне праксе у јавној управи

04/11/22

Ове године јавна управа нуди студентима 5 државних универзитета прилику да у току академске 2022/2023. године стручну праксу похађају у једном од 56 органа јавне управе који 9. новембра учествују на онлине Сајму студентске стручне праксе у јавној управи.

Прилике за праксу отворене су за студенте 27 факултета у саставу Универзитета у Београду, највише за студенте Правног, Економског, ФПН-а.

Више о програму сајма и местима за праксу сазнајте у водичу на новој виртуелној заједници https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ или доласком на сајам.

Посетите сајам, упознајте се са представницима из чак 41 установе у којима ће студенти Универзитета у Београду моћи да похађају праксу током академске 2022/23.године.

На виртуелним штандовима биће три пута током дана реализоване презентације, уз пратећи програм трибина и дискусија у салонима зграде Народне скупштине Србије, која ће овом приликом моћи виртуелно да се посети и у чијем холу ће се бити “смештени” сви учесници.

Сајам ће бити одржан 9. новембра онлине на https://sajam2022.collectivibe.com/. Универзитет у Београду имаће свој штанд и презентације од 13.30, 15 и 16.30 часова.

Унапредите своје способности и стекните једно ново искуство које вам пружа стручна пракса у јавној управи.

Водич студентске стручне праксе у јавној управи можете преузети ОВДЕ.

Програм сајма можете преузети ОВДЕ.

Укључите се!

#UpravaPoMeriSvihNas #ReformaJavneUprave #RJU #strucnapraksa #studenti #mduls #Euzatebe

#univerzitet #Beograd #Nis #NoviPazar #Kragujevac #Subotica #Zrenjanin #Kikinda #Pancevo #Sombor #SremskaMitrovica #Smederevo #Zajecar #Uzice #Kraljevo #Krusevac #Pirot #Leskovac #Vranje