+

Семинар графичког и wеб дизајна, дигиталне фотографије и видео монтаже под именом BEST design WEEK

01/04/21

Једанаесту годину за редом Удружење студената технике Европе, БЕСТ Београд организује семинар дизајна и брендирања под називом BEST design WEEK, који је намењен свим заинтересованим студентима свих факултета. Све радионице су бесплатне и одржаће се у опремљеним учионицама Megatrend универзитета уколико то епидемиолошка ситуација дозволи у супротном радионице ће бити одржане online. 

Ове године ће се, у периоду од 17. до 24. априла, програм BEST design WEEK састојати из радионица као и дана предавања посвећеног трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ овог пројекта је да вас упозна са различитим темама из области дизајна и информационих технологија, као и њиховом применом у савременом животу. Ова знања су често веома тражена од стране послодаваца, с тога могу бити од велике користи у развитку даље каријере. Семинар вам пружа бесплатну едукацију из области граfiчког, wеб дизајна, дигиталне фотографије као и видео монтаже, омогућава вам да изаберете неку од радионица сходно вашим интересовањима као и нивоу знања и то у шест категорија: Graphic Design Basic, Design Advanced, Web Design Basic, Web Design Advanced, Digital Photography i Video Editing.
Пријаве за учешће на BEST design WEEK-u су отворене од 26. марта до 9. априла на сајту https://bdw.best.rs/ где можете наћи више информација о пројекту. Такође по завршетку семинара свим учесницима биће уручени сертификати.

Сматрамо да је овај пројекат сјајна прилика да Ваши студенти стекну и унапреде своје вештине из ових области, с тога и желимо да их подржимо и помогнемо у едукацији као и међусобном умрежавању са студентима других факултета.

За све додатне информације о пројекту можете ме контактирати на број 062-1777-297.

С поштовањем, Малеш Јована, координатор за односе са јавношћу на пројекту BEST design WEEK.