+

Зум кафица – 45 минута о успешном постављању циљева

20/03/23

Наш успех у студирању, послу и животу веома зависи од тога да ли смо добро поставили наше циљеве. Постоје добро и лоше постављени циљеви. Сврха циља јесте да нам даје усмерење ка ономе ка чему тежимо. Добро постављени циљеви нам помажу да разликујемо хитно од битног. Да ли знате шта је вама битно?

У среду 22. марта у 13 часова на новој Зум кафици разговарамо са психологом и психотерапеутом Марију Живковић о томе како да успешно поставимо циљеве.

Пријавите се путем линка и поставите питање у пријавном формулару https://forms.office.com/e/6A41PrCM9M

Марија Живковић је уписала психологију на Филозофском факултету у Београду, а дипломирала је на Рицхмонд Тхе Америцан Университy у Лондону. Постдипломске студије из психотерапије и саветовања уписала је у Лондону на City University, gде је стекла звање Post-MSc психологије саветовања, као и акредитацију Британског Психолошког Друштва за когнитивно-бихејвиоралну психотерапију. Након основне специјализације, у току свог професионалног развоја, упознала је основе широког опсега психотерапијских праваца и њихове технике интегрише у свој терапијски рад. Тренутно је на едукацији и супервизији из Схема терапије.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана. 

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.