+

Најава сусрета Зум Кафица – 45 минута о иновацијама и стартапима у Научно-технолошком парку Београд

24/03/21

Позивамо студенте и младе истраживаче заинтересоване за развој иновација и стартапа на ново онлајн дружење, у уторак, 30. марта 2021. са почетком у 15 часова. 

У гостима нам је Бојан Миленковић, сарадник за пословну подршку и развој у Научно-технолошком парку Београд. 

Разговараћемо о идејама (како настају идеје), корацима за изградњу одрживог бизниса из идеје, митовима везаним за стартапе, успешним стартап примерима, подршци која се може добити од НТП Београд у раном развоју идеје, другим могућностима за студенте у НТП Београд (ParkUp!, ImagineIF, Raising Starts, Colosseum Sports Tech Serbia, програм инкубације, запошљавање у развојним компанијама, итд).

Мисија Научно-технолошко парка Београд је да подржи иновативне идеје и бизнисе на путу до светских тржишта. У остваривању те мисије, Бојан је део тима који је задужен за пословну подршку и развој. До сада је имао прилику да сарађује са великим бројем старап тимова са циљем пружања подршке њиховом убрзаном развоју. Завршио је Мастер студије на Економском факултету Универзитета у Београду.

Пријавите се за учешће до уторка, најкасније до 12 часова и пошаљите своје питање путем упитника на линку 

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

„Зум кафица – 45 минута са … „ представља нови онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.