+

Нови циклус тренинга „Кадар да будем кадар“ од 20 – 27.4. 2021. онлајн

13/04/21

Позивају се студенти да се пријаве за учешће у програму „Кадар да будем кадар“ који ће се реализовати од 20. до 27. априла 2021.године онлајн.

„Кадар да будем“ кадар обухвата серију тренинга меких вештина које држе искусни предавачи из успешних компанија и други професионалци из области управљања и развоја кадрова.

Поред тренинга који ће студентима помоћи да поставе темеље личног бренда, током програма студенти ће моћи да унапреде вештине комуникације и презентационе вештине, а радиће и на развоју моћи критичког мишљења и решавања пословних проблема. Тренинге у овом циклусу воде:
• Марина Петрушевски – Advance International, директор, HR konsultant, тренер и коуч
• Marko Stojanović – председник Светске организације пантомимичара
• Snežana Marković – власница ЖМК креативне цонтент агенције и предузетница
• Nataša Pančić – East Point Holding, Group Head of HR
• Milica Mančić – H.art development center doo, ХР сарадница

Програм је намењен студентима завршних година основних и мастер студија, као и дипломираним студентима Универзитета у Београду (до 2 године након дипломирања). У потпуности је бесплатан и ове године ће се по први пут одржати онлајн.

Не пропустите ову сјајну прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још много тога!

Пријавите се најкасније до 17. априла у 18.00 часова на линку: https://forms.gle/PAyAWBRRaJErrjHE8

О статусу пријаве бићете обавештени путем телефона и/или електронске поште у понедељак, 19. априла преподне!
Сви тренинзи у оквиру програма су обавезни за одабране полазнике, који након завршеног програма могу да очекују сертификат.

Програм организује Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду од 2010. године. Програм је помогао бројним студентима у изградњи будуће каријере, а у њему је до сада учествовало преко 400 полазника са Универзитета у Београду.