+

Seminar grafičkog i web dizajna, digitalne fotografije i video montaže pod imenom BEST design WEEK

01/04/21

Jedanaestu godinu za redom Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd organizuje seminar dizajna i brendiranja pod nazivom BEST design WEEK, koji je namenjen svim zainteresovanim studentima svih fakulteta. Sve radionice su besplatne i održaće se u opremljenim učionicama Megatrend univerziteta ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli u suprotnom radionice će biti održane online. 

Ove godine će se, u periodu od 17. do 24. aprila, program BEST design WEEK sastojati iz radionica kao i dana predavanja posvećenog trendovima savremenog dizajna – Design Insight. Cilj ovog projekta je da vas upozna sa različitim temama iz oblasti dizajna i informacionih tehnologija, kao i njihovom primenom u savremenom životu. Ova znanja su često veoma tražena od strane poslodavaca, s toga mogu biti od velike koristi u razvitku dalje karijere. Seminar vam pruža besplatnu edukaciju iz oblasti grafičkog, web dizajna, digitalne fotografije kao i video montaže, omogućava vam da izaberete neku od radionica shodno vašim interesovanjima kao i nivou znanja i to u šest kategorija: Graphic Design Basic, Design Advanced, Web Design Basic, Web Design Advanced, Digital Photography i Video Editing.
Prijave za učešće na BEST design WEEK-u su otvorene od 26. marta do 9. aprila na sajtu https://bdw.best.rs/ gde možete naći više informacija o projektu. Takođe po završetku seminara svim učesnicima biće uručeni sertifikati.

Smatramo da je ovaj projekat sjajna prilika da Vaši studenti steknu i unaprede svoje veštine iz ovih oblasti, s toga i želimo da ih podržimo i pomognemo u edukaciji kao i međusobnom umrežavanju sa studentima drugih fakulteta.

Za sve dodatne informacije o projektu možete me kontaktirati na broj 062-1777-297.

S poštovanjem, Maleš Jovana, koordinator za odnose sa javnošću na projektu BEST design WEEK.