+

Сусрет СТРУКЕ И НАУКЕ у огранизацији Алумни клуба Шумарског факултета

12/09/23

 

ПОЗИВ ЗА КОМПАНИЈЕ

У циљу што ефикаснијег повезивања послодаваца и дипломираних инжењера, Алумни клуб Шумарског факултета, за своје студенте завршних година, организује 09.10.2023. године са почетком у 10 часова, представљање и промоцију компанија из дрвне индустрије на Шумарском факултету.

Алумни клуб је највеће удружење које окупља дипломиране инжењере Шумарства, Технологија, Пејзажне архитектуре и Еколошког инжењеринга и ове године слави свој први рођендан!!!

Уколико сте заинтересовани да узмете учешће у наведеној активности, молимо вас, да нам најкасније до 25. септембра пошаљете потврду на имејл: alumni@sfb.bg.ac.rs

ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ

Поштовани и драги студенти/дипломирани инжењери,

Позивамо све заинтересоване студенте и будуће дипломиране инжењере на представљање водећих компанија из дрвне индустрије, које се у организацији Алумни клуба, одржава на Шумарском факултету, 09.октобра 2023. године, са почетком у 10 00 часова.

Како би наставили и унапредили сарадњу са индустријом, Алумни клуб Шумарског факултета организује, у време одржавања сајма намештаја, Отворен дан за компаније у области

технологија дрвета под називом – „Сусрет струке и науке“. 

Циљ овог догађа је да се студенти упознају са компанијама и условима које оне нуде у свом пословању и потреби за професионалним кадром. 

Оно што посебно истиче овај догађај је то да ће се некадашњи студенти, а садашњи руководиоци у предузећима обратити својим младим колегама – инжењерима технологија дрвета и том приликом поделити своје досадашње искуство. 

Надамо се да ће скуп, од преко 20 предузећа из области дрвне индустрије, олакшати запошљавање, напредовање у каријери и унапредити мрежу бивших студената.

Молимо вас, да своје присуство потврдите слањем мејла на адресу Алумни клуба Шумарског факултета: alumni@sfb.bg.ac.rs

Алумни клуб Шумарског факултета