+

Zoom кафица – 45 минута о доношењу одлука са психологом Сањом Халиловић – уторак 22-09 у 12 сати

11/09/20

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и у овој школској години наставља са серијом дружења под називом Зум кафица. Овај семестар почињемо темом са којом се сусрећемо сваког дана, некад и више пута дневно – а то је доношење одлука. У уторак 22. септембра причаћемо о доношењу већих, озбиљнијих одлука, зато ако:
– сматрате да сте промашили факултет јер ништа нисте научили и сада бисте да промените?
– Приближава се крај основних студија и потребно је да одлучите да ли да идете на мастер студије или да почнете да радите?
– Нисте сигурни за коју праксу или посао да се пријавите након факултета?
– Почели сте да радите у струци и схватили сте да вас то не занима и сад се питате да ли је касно да се предомислите…
…обавезно се пријавите путем линка: http://skr.rs/5tg/ до 22.9. до 9 часова кад затварамо пријављивање и шаљемо линк ка дешавању.
О важности познавања себе и сопствених вредности/знања/вештина као првом кораку у доношењу било какве одлуке, разматрању опција и прикупљању знања о могућностима, испробавању (тестирању) опција и прикупљању повратних информација, о „пресецању“ и „акцији“ говориће психолог Сања Халилкановић.
Сања се бави организацијским развојем и фокусирана је на осмишљавање, увођење и унапређење стратешких процеса који помажу даљем напретку компаније и побољшавају компанијску културу. Велики део њеног посла своди се на помагање колегама да донесу добре пословне одлуке. Завршила је психологију на Универзитету у Београду и након неколико година рада у Србији отишла на мастер студије у иностранство, где је завршила додатну едукацију у области економске и интеркултуралне психологије. Тренутно ради у Немачкој, у компанији која се бави развојем софтвера за угоститељство.
Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду, на свим нивоима студија, и онима који су завршили студије у протекле две године.
Волели бисмо да дружење организујемо око питања и дилема која вас заокупљују. Молимо вас, пошаљите нам своја питања кроз форму за пријаву и покушаћемо током дружења да одговоримо на што већи број њих.
„Zoom kafica – 45 minuta sa … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.