+

Академска мрежа CESAER: Best Idea 2021 Competition

11/09/20

Поштовани,

Академска мрежа CESAER у чијем чланству се Универзитет у Београду налази од почетка 2020. године, објавила је позив за достављање апстраката за Best Idea 2021 Competition, у намери да се тимовима које предводе студенти са универзитета који припадају тој мрежи омогући да изразе идеје о томе како наука и технологија могу да допринесу одрживости.

Све релевантне информације у вези са овим такмичењем могу се преузети на одговарајућој страници званичне интернет презентације академске мреже CESAER: https://www.cesaer.org/news/best-idea-2021/

Молимо Вас да о овом такмичењу, које подржава 50 водећих европских универзитета из области техничких наука, и са могућом наградом у износу од 20.000 евра, упознате што шири круг студената Вашег факултета, како прослеђивањем ове поруке, тако и постављањем информације на факултетску интернет презентацију и на друштвене мреже факултета. За обавештавање може да послужи званични “dissemination toolkit” (https://drive.google.com/drive/folders/16spEPYCsMDJowi1f-YjdUSzXY4gsFlY-) који прилаже академска мрежа CESAER.

Стручна служба Ректората Универзитета у Београду стоји на располагању уколико су потребне додатне консултације.
Срдачан поздрав,
Владимир Марковић
Стручна служба Универзитета у Београду