+

Одржан je сусрет СТРУКЕ И НАУКЕ на Шумарском факултету

13/10/23

С радошћу вас обавештавамо да је Сусрет СТРУКЕ И НАУКЕ на Шумарском факултету био велики успех!

У организацији Алумни клуба Шумарског факултета, уз подршку одсека за Технологије дрвета и Шумарског факултета, 09. октобра 2023., имали смо прилику да угостимо водеће компаније из дрвне индустрије и представимо их нашим студентима и будућим дипломираним инжењерима.

Циљ догађаја је био да омогућимо нашим студентима да се упознају с компанијама и условима које оне нуде у свом пословању, као и да стекну увид у потребу за професионалним кадром.

Посебно желимо да се захвалимо предузећима која су препознала потенцијал за добробит целе дрвне индустрије и подржала наш догађај (WoodLine Design, Standard Furniture Serbia, MicroTri, Tarkett, GIR, Enterijer Janković, ArtInvest, IKEA, ZoMont, Pinoles, Estia, Boreal).

Такође, желимо да изразимо велику захвалност члановима Алумни клуба и колегама са Шумарског факултета који су напорно радили како би догађај био реализован. Проф. др Драгица Вилотић, проф. др Небојша Тодоровић, др Марија Ђурковић, др Славица Петровић, проф. др Јелена Матић и колега Јован Митровић.

Посебну захвалност предузећу WoodLine Design на предивној изложби у холу факултета, која је целом догађају дала посебну чар.

Овај успешан догађај је велика инспирација за наставак нашег рада. Видети како струка и наука могу заједно допринети развоју дрвне индустрије даје нам додатну енергију и мотивацију да и убудуће наставимо градити мостове између образовања и индустрије, што ствара нове могућности за наше студенте, стручњаке и предузећа.