+

Одржана је прва интерактивна тирибина под називом „Шта после?“

27/02/23

Узбудљива и интерактивна тирибина под називом „Шта после?“ одржана је, на иницијативу студената Технологија дрвета, а уз подршку професора са одсека, на Шумарском факултету у Београду.

Ово је била прва интерактивна трибина овог типа, са мастер инжењерима Технологијa дрвета и менаџером људских ресурса као говорницима.

Посетиоци трибине били су одушевљени због прилике да директно разговарају са стручњацима о темама које их интересују. Говорници су присутнима пружили корисне савете о томе како да се што боље припреме за каријеру након факултета и одговорили су на бројна питања публике.

Било је сјајно видети како су студенти Технологија дрвета били у стању да се повежу са својим будућим колегама и сазнају више о томе како да успеју у пословном свету.

Ова иницијатива је била одлична прилика за промоцију одсека Технологија дрвета на Шумарском факултету, као и за ангажовање шире заједнице стручњака који су управо одатле и сами почели.

Надамо се да ће ова трибина бити само почетак серије интерактивних догађаја и да ће студенти Технологија дрвета наставити да се повезују са професионалцима у својој области.

@tehnologije_drveta