+

VODIČ ZA BRUCOŠE UNIVERZITETA U BEOGRADU

28/09/18

Kroz niz mera koje je Univerzitet u Beogradu sproveo tokom prethodnih godina, pokušavajući da pruži podršku i olakša studiranje onima kojima je to najpotrebnije, postignuto je, između ostalog, i bolje razumevanje problema sa kojima se brucoši suočavaju, a samim tim i započeto njihovo rešavanje.

Kako početak studiranja uz prilagođavanje novoj sredini predstavlja značajan trenutak za uspeh čitavog procesa studiranja i profesionalnog razvoja, potrudili smo se da studentima koji su upisani u prvu godinu studijskih programa uputimo opšte savete kojima će im pomoći u početnoj orijentaciji na fakultetu. Kao rezultat nastao je svojevrsni vodič za brucoše pod nazivom Startujte pametno – izazovi na početku studiranja

Vodič predstavlja deo aktivnosti predviđenih Kratkoročnom strategijom unapređenja podrške i pomoći studentima Univerziteta u Beogradu. Pripremili su ga saradnici Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, a recenzije su potpisale profesorke, prof. dr Vera Rajović i prof. dr Lidija Radulović.


preuzmite kompletan priručnik (pdf.)