+

Награђени студенти Одсека за Пејзажну Архитектуру и хортикултуру на 28. Салону Урбанизма

13/11/19

У организацији Асоцијације урбаниста Србије, од 8. до 15. новембра у Галерији Официрског дома у Нишу се одржава 28. Међународни салон урбанизма. Салон је годишња смотра актуелних остварења у области урбанистичког планирања и пројектовања. На салону су учествовали аутори из Србије, Црне Горе, Републике Српске, Хрватске, Италије, Мађарске и Швајцарске. Жири је издвојио 154 рада у редовној продукцији и 30 студентских радова.

Шумарски факултет Универзитета у Београду и Одсек за Пејзажну архитектуру и хортикултуру су у категорији студентских радова представљени следећим радовима, које је Жири 28. Салона наградио:

  • студенти мастер студија Милица Петровић и Николета Поповић, под менторством др Драгане Ћоровић, доцента, и мр Андреје Тутунџића, сарадника у високом образовању, представили су рад под називом Остави траг – урбанистички пројекат централне зоне Пожаревца (признање Салона)
  • маст.инж.пејз.арх. Ања Матић и маст.инж.пејз.арх. Емилија Медојевић под менторством др Невене Васиљевић, ванр. проф., др Драгане Ћоровић, доцента, и др Бориса Радића, доцента, представиле су резултате својих мастер радова под називом Интеграција културних сервиса екосистема у процес планирања предела – Студија случаја Културни предео Вршачких планина  (признање Салона)

Честитамо!