+

Одржан други по реду хуманитарно меморијални турнир у малом фудбалу и стоном тенису “Иван Самарџић” на теренима Шумарског факултета

30/04/24

У недељу, 28. априла 2024. на Шумарском факултету Универзитета у Београду по други пут је одржан хуманитарно меморијални турнир у малом фудбалу и стоном тенису “Иван Самарџић”.

Турнир је отворила проф др. Снежана Белановић Симић, продекан за науку и међународну сарадњу, а присутнима се потом обратио генерални директор ЈП „Србијашуме“ Игор Брауновић.

Хуманитарно меморијални турнир “Иван Самарџић” организује Студентски парламент Шумарског факултета, уз подршку породице, његових најближих пријатеља, ЈП „Србијашуме“, а у знак сећања на драгог колегу, изузетног студента, пријатеља, брата, сина, који је нажалост изгубио живот у несрећи 31. марта 2022. године. Турнир је хуманитарног карактера а ове године прикупљањем новац са циљем да помогнемо у лечењу Дејану Стојићу.

Пласман у футсалу:

I место: „Соколови“
II место: „Наша Дрина“
III место: „Ситан шећер“

Пласман у стоном тенису:

I место: Урош Миладиновић
II место: Милош Кујунџић
III место: Јован Вукашиновић

Желимо да се захвалимо свима који су учествовали у реализацији овог турнира као и свим гостима и донаторима, који доприносе да сачувамо сећања драгог колегу и пријатеља Ивана али и да помогнемо онима којима је помоћ неопходна, негујући спортски дух.


Фотографије са догађаја можете прегледати овде.