+

Отворена је изложба „Young Balkan Designers: Here & Now“ на Шумарском факултету

16/10/23

Преносимо вам део атмосфере са отварања изложбе „Млади балкански дизајнери: ОВДЕ & САДА“ на Шумарском факултету у Београду коју можете погледати до 21. октобра.

Изложба представља 60 пројеката које је међународни жири у саставу Марва Грифин, Хенријете Вал, Никола Радељковић, Јелена Матић и Маја Лалић, одабрао међу радовима пристиглим на специјално издање конкурса реализованог у сарадњи са брендом NUNC и Шумарским факултетом у Београду.

Скуп је поздравила Проф. др Невена Васиљевић, продекан, а Маркица Станушић, власник компаније NUNC je са присутнима поделио визују овог младог, али успешног бренда из Славоније. Додељена су признања свим учесницима изложбе и проглашени су финалисти чије радове је стручни тим бренда NUNC одабрао за даљу реализацију.

Посетиоци су имали и прилику да упознају Арборетум, драгуљ Шумарског факултета кроз стручно вођење др Марка Перовића, ванр. професора.

Честитамо полуфиналистима на селекцији за изложбу, а финалистима (COCOON – Амина Пилав из Босне и Херцеговине; FLIP – Берин Спахић из Босне и Херцеговине; PINNA, Дора Вучемиловић, Хрватска; 3M – Дуња Ковачевић из Србије; KOZLIK – Екатерина Вагурина пореклом из Русије, тренутно у Србији) желимо успешан развој пројеката до производа које ћемо премијерно моћи да видимо у априлу 2024. године, на штанду NUNC-a у оквиру Међународног сајма намештаја у Милану.