+

Све информације на једном месту – Посети Виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду, 15. и 16. новембар 2022. (онлајн)

03/11/22

Универзитет у Београду организује дводневни онлајн сајам образовања током ког ће се представити сви факултети и студијски програми на основним академским студијама.

Заинтересованим ученицима средњих школа биће омогућено да се упознају са представницима факултета, да се посаветују  и да на основу темељних ажурираних информација донесу одлуку о избору факултета.

Сајам ће отворити проф. др Дејан Филиповић, проректор за наставу Универзитета у Београду, у уторак, 15. новембра у 10 часова.

Првог дана представиће се следећи факултети:

  • Стоматолошки факултет, Хемијски факултет, Факултет безбедности, Географски факултет, Факултет спорта и физичког васпитања, Факултет ветеринарске медицине, Фармацеутски факултет, Пољопривредни факултет, Учитељски факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски факултет, Електротехнички факултет, Економски факултет, Факултет за физичку хемију и Православни богословски факултет.

Другог дана представиће се следећи факултети:

  • Биолошки факултет, Грађевински факултет, Физички факултет, Технички факултет у Бору, Машински факултет, Правни факултет, Шумарски факултет, Технолошко-металуршки факултет, Медицински факултет, Факултет политичких наука, Филолошки факултет, Архитектонски факултет, Математички факултет, Факултет организационих наука и Саобраћајни факултет.

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду позива све кандидате да посете сајам и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Распоред презентација по данима и линк за догађај доступан је на сајту Универзитета у Београду: http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php

Агенду Виртуалног сајма можете преузети ОВДЕ.