+

Одржан је Сусрет СТРУКЕ И НАУКЕ за област ПЕЈЗАЖНА АРХИТЕКТУРА И ХОРТИКУЛТУРА

29/12/23

У организацији Алумни клуба Шумарског факултета и Одсека за Пејзажну архитектуру и хортикултуру, 22. децембра 2023. године, одржан је Сусрет СТРУКЕ И НАУКЕ за област ПЕЈЗАЖНА АРХИТЕКТУРА И ХОРТИКУЛТУРА.

Главни циљ догађаја био је пружање прилике нашим студентима Одсека за пејзажну архитектуру и хортикултуру да се упознају са реномираним институцијама, предузећима, предузетницима и представницима расадника који запошљавају дипломиране инжењере пејзажне архитектуре. Учествовало је 18 представника струке: из Завода за заштиту природе Србије, Института за архитектуру и урбанизам Србије, ЈП „Србијашуме“- Шумско газдинство Београд, ЈКП „Зеленило“ Панчево, предузетници из предузећа Беоврт д.о.о., Остружница, Деметра РБ д.о.о., Београд, Марија Остојић ПР Башта биро, Београд, Натуралист д.о.о., Београд; Расадник Green In d.o.o., Руменка и Расадник Топаловић, Липолист. Учествовало је 60 студената основних и мастер академских студија, који су својим питањима и разговором са представницима струке допринели бољем квалитету манифестације. Свој допринос дискусији су дали и наставници и сарадници Одсека за пејзажну архитектуру и хортикултуру Шумарског факултета.

Изражавамо захвалност свима који су препознали потенцијал за унапређење струке пејзажне архитектуре и хортикултуре и подржали нашу манифестацију.
Алумни клуб Шумарског факултета
проф. др Милка Главендекић