+

Нове секције

Од 2017. године отворили смо 5 нових секција на Шумарском факултету.

ТЕНИС
Секција великог тениса је осмишљена тако да се студентима обрати пажња да факултет има терене за тенис што нас сврстава у малобројне који имају ту могућност рекреације.

УЛТРА МАРАТОН
Уникатна секција на неком факултету, секцију воде студенти авантуристи са нашег факултета који су спремни да трчањем на огромне дистанце промовишу наш факултет и освајају многе државне и међународне награде широм Европе а надамо се и Света.

МУЗИЧКА СЕКЦИЈА
Музичка секција је осмишљена тако да студенти кроз песму и музику проводе студентске дане, циљ је да се направи мали оркестар са пар добрих вокала који би се састајали и вежбали заједно а притом одржавали мини концерте за све студенте.

ФОТО КЛУБ
Ова секција ће бити једна од главних амбасадора нашег факултета, фото клуб је смишљен тако да студенти својим фотографијама и видео снимцима прикажу све лепоте студентског живота а такође и проблеме. Секција би одржавала радне изложбе на факултету а такође би учествовали на разним конкурсима. Путовања и слике са теренских настава, Агрономијада, разних пошумљавања и чишћења, и много хуманитарних дешавања, итд…

РИБОЛОВ
Секција која је створена да се одмори од учења и да се опусти крај река Србије. БИСТРО!