+

Припремна настава

Припремна настава из Биологије

Одлуком Савета Шумарског факултета од 2014. године на Одсеку за пејзажну архитектуру и хортикултуру организује се припремна настава из Биологије. С обзиром на то да се на Одсек пријављују кандидати који у средњошколском образовању нису имали предмет Биологија у току све четири године, указала се потреба за организовањем припремне наставе. Припремна настава се одржава сваке суботе почев од априла месеца, по прилагођеном градиву из предмета Биологија за гимназијски ниво образовања. Припремна настава се одржава по следећем плану: pdf . У извођењу припрeмне наставе учествују:

Досадашње искуство показује да су полазници веома задовољни извођењем наставе. То је у исто време и начин да се упознају са радом на факултету и добију правилне смернице за пријемни испит.

Припремна настава за полагање пријемног испита за Тест склоности за пејзажну архитектуру

Заинтересовани кандидати који се припремају за полагање пријемног испита за студијски програм ПЕЈЗАЖНА АРХИТЕКТУРА на Шумарском факултету могу се пријавити за похађање припремне наставе за део пријемног испита из ТЕСТА СКЛОНОСТИ за пејзажну архитектуру.

Настава се одржава средином јуна, у просторијама Шумарског факултета у Београду, траје три дана (укупно 10 часова), према следећем програму:

Програм и термини припремне наставе за ТЕСТ СКЛОНОСТИ (Пезажна архитектура)
Пејзажна архитектура – ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРИЈЕМНОМ ИСПИТУ са примерима тестова

Припреме за пријемни испит за пријемни тест из Биологије за упис на студијски програм Пејзажна архитектура:
Приручник за полагање пријемног испита из Биологије за студијски програм Пејзажна архитектура

Детаљније о конкурсу за упис у прву годину Основних академских студија можете погледати ОВДЕ.